Sykettä Seutulaan -kööki kuntoon!

Pohjoisimman Lapin Leader on myöntänyt rahoituksen Hautajärven kyläyhdistys ry:n hankkeelle Sykettä Seutulaan –kööki kuntoon! (75425).
Hankkeen toteutusaika on 1.10.2018 – 1.10.2019 ja tavoitteena on ajanmukaistaa kylätalo Seutulan tiloja ja parantaa niiden käytettävyyttä.

 

Hankkeessa suurennetaan kylätalo Seutulan keittiötilaa ja sinne hankitaan sopivammat laitteistot suurempienkin tapahtumien järjestämiseen.
Talon wc-tilat ajanmukaistetaan, lämminvesivaraaja uusitaan sekä hankitaan av-välineistöä kokousten ja koulutusten järjestämiseen. Pintaremontilla saadaan parannettua tilojen viihtyisyyttä.
Nuorten suunnittelema ja toteuttama pienimuotoinen frisbeegolfrata sijoittuu entisen urheilukentän ympäristöön; osa koreista rakennetaan kierrätys-materiaaleista itse ja osa ostetaan valmiina irtokoreina, joita voidaan hyödyntää myös talviaikana kylätalon liikuntasalissa.
 

Hankkeen kokonaiskustannusarvio on 64949€, josta julkista tukea saadaan 65%. 

Omarahoitusosuus katetaan talkootyöllä. Hankkeen ajaksi saadaan Sallan kunnalta laina, jolla saadaan katettua hankeaikaiset kulut.
 

Hautajärven kyläyhdistys ry on tehnyt jatkosopimuksen Seutulan käytöstä kylätalona rakennuksen omistajan Oulangan Seutupojat ry:n kanssa.
Kylätaloa käytetään erilaisten liikunta- ym. kerhojen, kurssien ja kokouksien sekä muiden tapahtumien pitopaikkana. Väkimäärältään suurimpia vuotuisia tapahtumia ovat Hautajärvi-päivä Sallaviikkojen aikaan 15.7. sekä paikallisten metsästysseurojen hirvipeijaiset.

©2018 by Hautajärven kylä

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now